Szolgáltatások

Úgy érzi, egyre magasabbak vállalkozásának költségei?
Szeretné minimalizálni a felmerülő adókockázatot?
Fárasztja az adminisztratív munka megszervezése, nincs ideje az adminisztrációval foglalkozni?
Naprakész információkhoz kíván jutni az adózási eljárások, és az adóhatósági ügyintézések terén?

Helyezze irodáján kívülre vállalkozásának könyvelését és bérszámfejtését, és mi levesszük válláról a terheket! Bízza ránk a papírmunkát!

Cégünk teljes körű pénzügyi-, számviteli- és bérszámfejtési szolgáltatásokat kínál Önnek. Előzetes megbeszélés után minden ügyfelünk részére egyedileg, profiljához illően alakítjuk ki, szervezzük meg közös munkánkat.
Megrendelőink saját könyvelési adataikról naprakész információt kaphatnak, adataikba betekinthetnek. Mivel tudjuk, hogy minden vállalkozásnak bármikor szüksége lehet a már lekönyvelt bizonylataira és könyvelési adataira, ezért ezeket a feldolgozást követően visszajuttatjuk Önhöz, így folyamatosan betekintést nyer a bizonylatokba, és egyben megszabadul az adminisztráció terheitől.

Amit Öntől elvárunk: mindössze annyi, hogy teljes körűen gyűjtse össze a bizonylatokat, iratokat. Azok rendszerezését, feldolgozását, archiválását ránk bízhatja.

Mindig szívesen látjuk irodánkban, de ha Önnek kényelmesebb, természetesen házhoz megyünk. Munkánkat magas adatbiztonsági szinten végezzük; adatbázisainkat megosztjuk Önnel, hivatalos ügyeit elintézzük, hogy Önnek minél több ideje maradjon vállalkozására és saját pihenésére.

Vállaljuk áttekinthető, pontos, reális adattartalommal feltöltött pénzügyi és számviteli analitikák, kimutatások elkészítését.

Munkatársaink nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek, akik a tevékenységek elvégzéséhez szükséges megfelelő végzettséggel rendelkeznek (mérlegképes könyvelő, személyügyi ügyintéző, munkaügyi- TB ügyintéző, informatikus)

Bármelyik feladatot külön-külön vagy akár visszamenőleg is elvállaljuk.

Közvetlen kapcsolatban állunk megbízható, pontos munkát végző könyvvizsgálókkal, akik biztosítják egy vállalkozás biztonságos vezetéséhez szükséges adótanácsadói és könyvvizsgálói hátteret.

Cégünk olyan szolgáltatásokkal áll Ön és vállalkozása rendelkezésre, ami elengedhetetlen egy vállalkozás megalakításához és sikeres vezetéséhez:

Bővebb információ a könyvelési szolgáltatásról

Bővebb információ a bérszámfejtési szolgáltatásról

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy sikeresebbé tehessük!